Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Comanda

PROMOTIE! Va oferim LIVRARE GRATUITA sau un CADOU SURPRIZA daca dati “Like” pe Facebook paginii PlasedePescuit.ro

Comanda pe SITE sau direct TELEFONIC

Telefon vanzari:  (+4) 0765. 021. 312

Trimiteti solicitarea pe e-mail la adresa: comenzi(at)plasedepescuit.ro sau accesati butonul “Solicita oferta de pret” din pagina cu produsul dorit, completati campurile cu datele dumneavoastra de contact si selectati produsele dorite.

In campul “Mesaj” notati informatii cat mai relevante despre produsele dorite,  spre exemplu:

  • Setca: lungime 50 m, inaltime 2 m, marime ochi 50 mm, grosime fir 210/3;
  • Navod: lungime 200 m, inaltime 5 m, marime ochi 30 mm, grosime fir 210/24, cu matita.

Verificam stocul produselor, iar in situatia in care se doreste o comanda personalizata va comunicam pretul conform specificatiilor oferite de dumneavoastra.

Livrarea comenzilor

1. Prin curier – Livrarea este gratuita prin Posta Romana

Expediem produsele noastre in orice localitate din tara prin intermediul Postei Romane, FanCourier sau personal, in 24 h – maxim 48 h. Plata se face ramburs la ridicarea produselor sau prin alte modalitati convenite impreuna cu dumneavoastra.

2. La sediu din Suhaia sau la biroul din Bucuresti

Incepand cu luna martie 2014 am deschis un nou birou, punct de informare si de livrare a produselor in Bucuresti, sectorul 5.

Comenzile se pot ridica personal de la depozitul din Comuna Suhaia, judetul Teleorman. Situata in imediata vecinatate a lacului cu acelasi nume, pe DN51A la 128 km de Bucuresti, 41 km de Alexandria, 12 km de Zimnicea. Pentru a afla pozitionarea exacta pe harta accesati meniul “Contact“.

Program de lucru
Luni – Vineri: 08:00 – 19:00;
Sambătă: 09:00 – 17:00;
Duminică: inchis

Mesaje: non-stop

Telefon: (+4) 0765. 021. 312
E-mail: comenzi(at)plasedepescuit.ro