Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Despre noi

Bine v-am gasit, ne simtim onorati ca ne cititi aceste randuri.

Dupa 10 ani de practica in domeniu, ne-am decis sa impartasim experienta noastra tuturor pescarilor profesionisti, amatori dar nu numai.

MISIUNEA pe care ne-am stabilit-o de la bun inceput a fost sa oferim partenerilor nostri cele mai bune produse din categoriile PLASE DE PESCUIT, PLASE DE PROTECTIE, SFORI, FRANGHII si ACCESORII PLASE PESCARESTI.

Noi suntem ceea ce am numi continuarea unei traditii, una care a inceput cu foarte multi ani in urma. Ne perfectionam in fiecare zi pentru ca doar asa putem cunoaste si oferi informatiile necesare tuturor partenerilor nostri.

Va oferim CONSULTANTA GRATUITA pentru orice solicitare si dorim sa va castigam increderea prin promptitudinea serviciilor noastre. Plasele sunt importate de la cei mai renumiti producatori la nivel international, toate acestea pentru a va oferi cele mai competitive produse la raportul calitate-pret.

Respectati mediul inconjurator!

Am fost si vom fi intotdeauna iubitori ai naturii, de aceea dorim sa transmitem tuturor partenerilor un mesaj de responsabilizare pentru mediul inconjurator care face posibila practicarea pasiunii noastre, pescuitul.

Nu sustinem si nu dorim sa incurajam in niciun fel pescuitul ilegal, braconajul.

Asadar, va invitam sa pescuiti din oferta noastra!