Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Parteneri

Mantea Marius – fotograf profesionist

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca in toamna anului 2013 am semnat un contract de colaborare cu domnul Mantea Marius (www.manteamarius.ro). El este un fotograf si un grafician deosebit de talentat, cu o vasta experienta in domeniu si suntem increzatori ca va aduce un plus de valoare companiei noastre. Pe viitor el va fi responsabil cu fotografia si grafica pe site-ul www.plasedepescuit.ro, precum si cu toate proiectele publicitare viitoare, flyere, reviste si altele materiale pe care noi le tiparim.

Scopul acestei colaborari este sa va oferim dumneavoastra, vizitatorilor, grafica si imagini de cea mai buna calitate cu podusele pe care le comercializam.

e-Oferta.ro – promovare online

Fondat in anul 2005, e-Oferta.ro este un catalog online de afaceri, care promoveaza produsele si serviciile a peste 30.000 de companii din Romania. Setul de servicii premium pe care le ofera este unic pe piata din Romania, iar calitatea suportului tehnic asigurat clientilor este o prioritate pentru companie. Modul principal in care compania promoveaza ofertele firmelor de care se ocupa este optimizarea acestora pentru obtinerea unor pozitii cat mai bune in motoarele de cautare (in special Google). In acest fel, persoanele interesate gasesc produsele dorite rapid si le pot comanda usor. Prin utilizarea serviciilor e-oferta.ro economisiti timp, bani si efort.

PlasedePescuit.ro: Putem spune fara indoiala ca parteneriatul cu e-Oferta ne-a sporit vizibilitatea in mediul online si ne-a adus plusvaloare.

Colaborare