Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Testimoniale

Opinia ta este importanta pentru noi si ne ajuta sa evoluam, sa devenim mai buni.

Ce spun partenerii nostri?

Aveam nevoie de un navod de 300 m cu ochi de 12-14 mm pentru a scoate tot pestele din balta, am cautat pe tot internetul dar nu am gasit nimic satisfacator (dura 3 – 4 saptamani confectionarea lui, pretul era mult prea ridicat, etc.). Echipa de la Plase de pescuit mi-a confectionat navodul exact dupa specificatiile mele, in 2 saptamani si la un pret mai mult decat rezonabil.

George Mocanu
Călărași

 

Sunt de profesie pescar si am inchiriat o supratata considerabila de luciu de apa din Dunare, in zona Drobeta.  Am comandat 10 setci de pescuit din nylon 0,15×4 (in 4 fire), ochi 50mm – 80mm, lungime 45 m, inaltime 3 m.  Pe primele 4 plase le-am primit in 2 zile iar restul au sosit dupa 6 zile. Sunt foarte multumit de calitatea plaselor, de profesionalismul si rapiditatea cu care am fost servit.

Ioan
Drobeta

 

Am cumparat in 2009 de la aceasta firma un prostovol de 2,5m inaltime si 5kg. Inca il folosesc, nu am avut probleme cu el.

Romi
Madrid

 

Echipa PlasedePescuit.ro a dat dovada ca este un partener de incredere si profesionist in relatia cu noi. Am achizitionat mai multe unelte de pescuit (navod, vintir, setci ) cu care am decorat restaurantul cu specific pescaresc. Promit sa va pun la dispozitie mai multe fotografii.

Rosu Iuliana

 

Am lucrat cu firma PlasedePescuit si pot spune cu siguranta ca sunt printre cei mai buni din bransa. Experienta si seriozitatea lor sunt  un lucru de apreciat, iar produsele sunt de cea mai buna calitate, chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre noi.

Andrei Stroia

 

Părerea ta contează pentru noi, astfel că acceptăm orice sugestie pentru îmbunătățirea serviciilor PlasedePescuit.ro completând formularul din pagina de contact.
Spune-ti parerea!