Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Acum este mai usor ca oricand sa ne contactati!

Probabil ati observat ca din data de 25 mai 2012 am imbunatatit site-ul de prezentare a firmei si a produselor noastre. Ne-am propus sa va punem la dispozitie cat mai multe informatii despre plasele de pescuit pe care le comercializam, mijloare ce comunicare mai eficiente (vezi Chat-ul din partea dreapta jos), clipuri de prezentare, noutati si alte lucruri pe care va invit sa le descoperiti singuri.

Balta Suhaia este locul de intalnire al speciilor de pesti: crapul, stiuca, salaul, platica, babusca, vaduvita, rosioara, linus si biban.

Vraja Baltii Suhaia se datoreaza in primul rand vegetatiei luxuriene, adevarate covoare albe si galbene de nuferi, alaturi de care apare stuful si papura. Dar cea mai mare bogatie o reprezinta pasarile. Balta Suhaia este intersectia zborului pelicanilor, egretelor, starcului, cormoranilor, soimului dunarean, lopatarului si a altor specii de pasari.