Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Respectam mediul inconjurator!

Nu comercializam nici un fel de plase de pescuit monofilament, sunt ILEGALE si este INTERZISA detinere si/sau comercializatea acestui tip de plasa pe teritoriul Romaniei.
Am fost, suntem si continuam sa fim adeptii unui pescuit responsabil, nu sustinem si nu dorim sa incurajam in nici un fel pescuitul ilegal, braconajul.

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ 23 din 2008 privind pescuitul şi acvacultura (completata si modificata de Legea 317/2009)   Art. 63. – Următoarele fapte constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 4.000 lei la 8.000 lei: a) distrugerea sau degradarea din culpă a digurilor, barajelor şi canalelor, a taluzurilor şi malurilor, a instalaţiilor hidrotehnice aferente amenajărilor piscicole, […]

In unele zone geografice se mai numeste si napasta.

Prostovolul este confectionat dintr-o plasa din fibra de poliamida sau nailon croita in forma conica, de diferite inaltimi si dimensiuni ale ochiului, in functie de marimea pestelui care se doreste prins. Prostovolul este prevazut cu un colier din inox (pentru a nu rugini) si un vartej de care se leaga sfoara. In partea de jos, pe o sfoara care ulterior se va prinde de plasa, se monteaza bilele de plumb.

Balta Suhaia este locul de intalnire al speciilor de pesti: crapul, stiuca, salaul, platica, babusca, vaduvita, rosioara, linus si biban.

Vraja Baltii Suhaia se datoreaza in primul rand vegetatiei luxuriene, adevarate covoare albe si galbene de nuferi, alaturi de care apare stuful si papura. Dar cea mai mare bogatie o reprezinta pasarile. Balta Suhaia este intersectia zborului pelicanilor, egretelor, starcului, cormoranilor, soimului dunarean, lopatarului si a altor specii de pasari.