Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ 23 din 2008 privind pescuitul şi acvacultura (completata si modificata de Legea 317/2009)   Art. 63. – Următoarele fapte constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 4.000 lei la 8.000 lei: a) distrugerea sau degradarea din culpă a digurilor, barajelor şi canalelor, a taluzurilor şi malurilor, a instalaţiilor hidrotehnice aferente amenajărilor piscicole, […]

Acum este mai usor ca oricand sa ne contactati!

Probabil ati observat ca din data de 25 mai 2012 am imbunatatit site-ul de prezentare a firmei si a produselor noastre. Ne-am propus sa va punem la dispozitie cat mai multe informatii despre plasele de pescuit pe care le comercializam, mijloare ce comunicare mai eficiente (vezi Chat-ul din partea dreapta jos), clipuri de prezentare, noutati si alte lucruri pe care va invit sa le descoperiti singuri.

In unele zone geografice se mai numeste si napasta.

Prostovolul este confectionat dintr-o plasa din fibra de poliamida sau nailon croita in forma conica, de diferite inaltimi si dimensiuni ale ochiului, in functie de marimea pestelui care se doreste prins. Prostovolul este prevazut cu un colier din inox (pentru a nu rugini) si un vartej de care se leaga sfoara. In partea de jos, pe o sfoara care ulterior se va prinde de plasa, se monteaza bilele de plumb.

Balta Suhaia este locul de intalnire al speciilor de pesti: crapul, stiuca, salaul, platica, babusca, vaduvita, rosioara, linus si biban.

Vraja Baltii Suhaia se datoreaza in primul rand vegetatiei luxuriene, adevarate covoare albe si galbene de nuferi, alaturi de care apare stuful si papura. Dar cea mai mare bogatie o reprezinta pasarile. Balta Suhaia este intersectia zborului pelicanilor, egretelor, starcului, cormoranilor, soimului dunarean, lopatarului si a altor specii de pasari.