Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Navod pescuit

 

Navoadele sunt confectionate din plasa de calitate premium, “Made in Japan”!   

Sunt cele mai mari echipamente de pescuit, utilizate pe suprafete intinse de apa, lacuri, balti, mari si oceane, preponderent in pescuitul industrial.

Confectionam orice tip de Navod!

Toate navoadele sunt confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

  • fiecare navod este confectionat la comanda, astfel incat sa satisfaca nevoile fiecarui utilizator;
  • folosim plasa de poliamida PA 66 (relon) de cea mai buna calitate produsa in Japonia;
  • lungimea si inaltimea sunt personalizabile, nu exista un standard la care navodul sa fie facut;
  • ochiul plasei este cuprins intre 6mm si 100mm iar grosimea firului 210/9 – 210/120.
  • ofera o eficacitate foarte mare;
  • nu face selectia pestelui.

Navodul poate fi prevazut la jumatate cu matita, un “sac” in care se strange pestele si apoi este recoltat de catre pescari. In functie de marimea pestelui care se doreste capturat, ochiul plasei variaza de la 8 – 10 mm pana la 40 – 50 mm, sau mai mult. Fermele piscicole utilizeaza navodul pentru capturarea si selectia pestelui. Pentru pastrarea plasei in conditii de siguranta si a evita putrezirea plasei si a sforilor, este nevoie de respectarea unor masuri speciale de depozitare.

OFERTA – la comandarea oricarui navod cu lungime de cel putin 150 m, primesti automat un Minciog din Inox produs manual.

Nou, oferim navoade pentru inchiriere.

Acest serviciu este oferit in premiera in Romania de catre PlasedePescuit.ro. Pentru a va ajuta sa reduceti costurile achizitionarii unui navod nou, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va serviciul de inchiriere. Totodata, va putem pune la dispozitie un specialist din cadrul companiei care sa va stea la dispozitie si sa va consilieze in manuirea navodului.

Va invitam sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de informatii, sfaturi, sau doriti sa ne adresati o intrebare, va vom raspunde cu placere la orice solicitare.

Ar putea sa te intereseze si: Cum se “trage” cu Navodul?

Solicita acum oferta!

Important!
Nu comercializam niciun fel de plase pescaresti monofilament, este interzisa detinere si/sau comercializatea acestui tip de plasa pe teritoriul Romaniei.