Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Comunicare mai eficienta

Acum este mai usor ca oricand sa ne contactati.

Probabil ati observat ca din data de 25 mai 2012 am imbunatatit site-ul de prezentare a firmei si a produselor noastre. Ne-am propus sa va punem la dispozitie cat mai multe informatii despre plasele de pescuit pe care le comercializam, mijloare ce comunicare mai eficiente (vezi Chat-ul din partea dreapta jos), clipuri de prezentare, noutati si alte lucruri pe care va invit sa le descoperiti singuri.

Satisfacerea nevoilor dumneavoastra este prioritatea noastra zero, iar in acest scop am dezvoltat un nou instrument prin care avem posibilitatea sa comunicam mult mai usor. In partea dreapta jos a ecranului este deschisa o fereastra portocalie, este un chat.

Daca cel putin un consultant este conectat, pe casuta va fi scris cuvantul „Online”, iar dvs. este suficient sa dati clik pe ea si tastati intrebarile. In cazul in care nici un consultant cu este disponibil, in chenar va aparea scris cuvantul „Offline”.

De ce comanda on-line:

  • alegeti confortul si asortimentul unui magazin on-line care este deschis 24 de ore pe zi;
  • ne trimiteti solicitarea de pret iar noi va contactam si va oferim toate detaliile dorite;
  • comunicati cu noi prin chat-ul site-ului si obtineti informatiile in timp real.

Dorim sa va castigam increderea prin promptitudinea si calitatea produselor si serviciilor noastre.
Mai multe detalii

Lasa un comentariu