Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Plase pentru piscicultura

viviere plutitoare

Ce este piscicultura?

Piscicultura este activitatea care se ocupa cu cresterea pestilor. Piscicultura este o ramura a acvaculturii, care defineste cresterea oricaror animale acvatice.

O mare varietate de specii de plante şi animale sunt produse prin acvacultura in ferme piscicole: crap, salau, sturion, pastrav, etc , crabi şi creveti, scoici, stridii si midii, precum si alge marine şi alte plante acvatice. Acvacultura furnizează aproape 50% din producţia anuală mondială de 110 milioane de tone de peste în 2006.

Solutii PlasedePescuit.ro pentru piscicultura

Noi va oferim solutii eficiente pentru:

  • delimitarea anumitor arii, a suprafetelor baltilor sau lacurilor;
  • confectionarea custilor, a vivierelor pentru cresterea pestilor;
  • protectia pestilor impotriva pasarilor;
  • delimitarea spatiilor de crestere a pestilor.

Fiabilitatea custilor utilizate pentru cresterea pestilor depinde foarte mult de calitatea plasei din care sunt  confectionate, suntem perfect constienti de acest aspect, prin urmare oferim clientilor nostrii plase de cea mai buna calitate.

Aceste tip de plase pescaresti sunt confectionate din fibre de mare rezistenta, PA 6 si PA 6.6, poliamida (relon) cu nod:

  • sunt protejate impotriva razelor ultraviolete (UV);
  • nu sunt toxice;
  • rezistente la anumite substante chimice;
  • utilizabile la o gama extinsa de temperaturi.

La cerere, plasa este tratata special de catre noi cu o substanta pe baza de petrol numita Catran. Acesta se fixeaza in fibra firului de poliamida si impiedica infiltrarea apei, imbunatateste rezistenta si mareste durabilitatea plasei cu pana la 30%.

Datorita diversitatii foarte mari a acestei game de produse, va rugam sa ne contactati pentru a va consilia in alegerea celei mai bune solutii.

Mai multe detalii

Lasa un comentariu