Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Plase monofilament INTERZISE

 

plase pescuit nailon

plase pescuit nailon

Respectati mediul inconjurator!

 

Nu comercializam niciun fel de plase de pescuit monofilament, sunt ilegale si este interzisa detinere si/sau comercializatea acestui tip de plasa pe teritoriul Romaniei.

 

 

 

Plase monofilament INTERZISE

Am fost si vom fi intotdeauna iubitori ai naturii, de aceea dorim sa transmitem tuturor partenerilor un mesaj de responsabilizare pentru mediul inconjurator care face posibila practicarea pasiunii noastre, pescuitul. Plasele monofilament sunt mult mai rigide decat cele multifilament si ranesc pestele. Acei pesti care se vor elibera din plasa vor fi raniti si vor muri cu siguranta. Acesta este motivul interzicerii plaselor monofilament in Romania. Mare parte a plaselor monofilament sunt plase de unica folosinta.

Suntem si continuam sa fim adeptii unui pescuit responsabil, nu sustinem si nu dorim sa incurajam in nici un fel pescuitul ilegal, braconajul.

Va invitam si va recomandam sa comandati de aici plase de pescuit multifilament, 100% legale:
Plase de pescuit multifilament

Lasa un comentariu