Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Plase pescaresti decorative

Ne-am hotarat sa introducem aceste produse in oferta noastra ca urmare a cererilor tot mai numeroase venite din partea dumneavoastra. Primele solicitari le-am privit cu oarecare mirare, am fost luati prin surprindere, dar le-am onorat cu seriozitate. In acest moment pot spune ca plasele decorative isi au locul lor meritat in oferta noastra.

Daca detineti o pescarie, un club, o cabana sau un restaurant cu specific si doriti sa ii imprimati un aer rustic, pescaresc sau chiar vanatoresc, noi avem solutia nevoilor dumneavoastra. Toate plasele pescaresti pe care le confectionam in mod curent, le putem transforma in obiecte cu scop decorativ. Va confectionam la comanda orice tip de plasa pescareasca, o adaptam dimensiunilor dorite si v-o livram oriunde doriti.

  • prostovoale decorative;
  • diverse obiecte pescaresti;
  • setci de pescuit la dimensiuni reduse;
  • navoade si vintire cu scop ornamental.

Plase pescaresti decorative – Testimoniale:

1. Restaurant STUDIO 80, zona Pipera, Bucuresti

Restaurantul a deschis o noua bucatarie cu specific mediteranean pe terasa/ gradina exterioara. Am avut onoarea sa ne fie solicitat ajutorul pentru realizarea decorului.
sursa: http://www.studio-80.ro

2. Cabana de vanatoare a d-lui Ioan Niculae, loc. Suhaia

Este o cabana situata intr-un cadru natural extraordinar de frumos, pe malul Dunarii in localitatea Suhaia. La finalul partidelor de vanatoare, participantii se reunesc aici pentru a servi masa si a depana amintiri.

3. Doua pescarii situate in Piata Progresul din Bucuresti

4. Club Surubelnita, Bucuresti

sursa: http://www.clubsurubelnita.ro/ si http://www.facebook.com/Surubelnita

5. Restaurant Rustic din padurea Vedea, Alexandria

Si exemplele pot continua …

Vezi si pe Facebook:

Lasa un comentariu