Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

plasedepescuit.ro – o platforma online dedicata pescuitului profesional

www.plasedepescuit.ro – o platforma online dedicata pescuitului profesional

Acesta este comunicatul de presa pe care l-am publicat recent pe site-urile www.comunicatedepresa.ro si www.ziare.com

Sunteti pescar profesionist sau doar amator? Va punem la dispozitie o gama completa de plase de pescuit de cea mai buna calitate.

De la diferite plase pescaresti profesionale precum setca sau orice tip de navod pescaresc, pana la viviere, sfori, franghii si accesorii pentru plase pescuit, platforma online www.plasedepescuit.ro ofera servicii personalizate in functie de cerintele si nevoile clientilor. Produsele de baza, confectionate din materiale rezistente si inovative, sunt importate de la cei mai mari furnizori de la nivel international, ceea ce asigura calitatea produsului finit.

In spate se afla o echipa profesionista de oameni cu o experienta de peste 15 ani in domeniul confectionarii de plase de pescuit, care se dedica tuturor persoanelor interesate oferind consultanta gratuita pentru achizionarea celei mai bune solutii.

Din dorinta de a mentine permanent interesul clientilor sai, PlasedePescuit.ro se concentreaza sa aduca cele mai noi si mai calitative produse pe piata din Romania. Astfel, in premiera pentru tara noastra si chiar pentru Europa de Est, incepand cu anul 2013 catalogul de produse a fost imbunatatit cu un nou tip de plasa de pescuit din nailon multifilament “Silky Net”. Setca este confectionata din acest tip de plasa.

Navodul pescaresc este cel mai mare echipament de pescuit, utilizat pe suprafete intinse de apa, lacuri, mari si oceane, preponderent in pescuitul industrial. Confectionam orice tip de navod pescaresc.

Mai mult decat atat, pentru a asigura diversitate si o gama extinsa de produse, pe site-ul nostru pot comandate si plase de protectie utilizate in domeniul constructiilor sau plase pentru terenuri de sport.

Un lucru foarte important de mentionat este faptul ca toate plasele pescaresti comercializate pe platforma noastra online sunt in conformitate cu reglementarile actuale de protectie a mediului inconjurator. Nu comercializam niciun fel de plase de pescuit monofilament. Nu sustinem si nu incurajam in niciun fel pescuitul ilegal.
Pentru informatii suplimentare dar si pentru a va contura o imagine completa despre serviciile si produsele platformei online www.plasedepescuit.ro, va invitam sa o accesati cu incredere.

Citeste intregul comunicat de presa aici:

http://www.comunicatedepresa.ro/plasedepescuit/www-plasedepescuit-ro-o-platforma-online-dedicata-pescuitului-profesional

http://www.ziare.com/afaceri/marketing/www-plasedepescuit-ro-o-platforma-online-dedicata-pescuitului-profesional-1285028

O scurta istorie a plaselor de pescuit o gasiti aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Fishing_nets

 

Lasa un comentariu