Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Plase de pescuit nailon tip Silky Net

Toate plasele de pescuit din nailon sunt de calitate premium, “Made in Japan”!

Plase din nailon multifilament “SILKY NET” – pret de importator

SUPER PROMOTIE SILKY / matasica

Grosime 210/6 – marime ochiuri intre 70 mm – 100 mm, 100 ochi inaltime, 100m lungime, culoare alba – 250 lei/ bucata – in limita stocului.


Aceasta este recomandarea noastra! Din punct de vedere calitativ acest tip de plasa pescareasca se incadreaza in categoria premium. Plasele sunt importate de noi direct din Japonia, de la cea mai mare firma de profil din lume. Putine companii le produc si sunt foarte apreciate printre pescarii cunoscatori. Plasele din nailon multifilament Silky Net sunt folosite atat in pescuitul marin, cat si in ape dulci, pe rauri si lacuri. Filamentele de nailon se aseamana foarte mult cu firul textil.

AVANTAJE – datorita numarului mare de filamente care intra in compozitia firului de nailon, acest tip de plasa  are finite, elasticitate si  rezistenta, net superioare oricarui alt model.

Plase pescuit nailon multifilament

Tipul

Productie standard

Dimensiune  ochi (mm)

   Inaltime       (nr ochiuri)

Lungime

Nailon multifilament intre 210D/2 – 210D/150 intre 6 mm – 380 mm 50 ochi sau 100 ochi 50 m, 100 m,  200 m

Plasa de pescuit din nailon multifilament “SILKY NET 24 filamente”

  • 210D/1– este confectionat dintr-un singur fir alcatuit din 24 filamante fiecare (1 x 24 filamente)
  • 210D/3– este confectionat din 3 fire usor rasucite, a cate 24 filamante fiecare (3 x 24 filamente)

Nou si in exclusivitate!
Incepand cu luna august 2012, la toate tipurile de setca si plava pe care le confectionam de acum inainte, am inlocuit plumbul prins pe sfoara cu un nou tip de sfoara care are plumbul integrat  in mijloc. Aceasta solutie previne incurcarea plasei.

Ar putea sa te intereseze si: Navodul

Solicita acum oferta!

Important!
Nu comercializam niciun fel de plase de pescuit din nailon monofilament, sunt ilegale si este interzisa detinere si/sau comercializatea pe teritoriul Romaniei. 
Unele echipamente de pescuit au un regim aparte de utilizare si detinere, va sfatuim sa cititi legislatia in vigoare.