Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Vintir

vintir

Vintir

Vintirul este un echipament de pescuit de forma cilindrica, la unul din capete are o fanta, o deschidere pe unde intra pestele.  De asemenea, are atasata  o aripa sau doua care au rolul de a ghida pestele inauntru.

Varsa este prevazuta cu 3 pana la 5 cercuri concentrice avand diametrul de 120cm, ochiul plasei de 30mm si este confectionata din plasa de poliamida. Gratuit, plasa este tratata special de catre noi cu o substanta numita Catran. Acesta se fixeaza in fibra firului de poliamida si impiedica infiltrarea apei, imbunatateste rezistenta si mareste durabilitatea plasei cu pana la 30%.

Vintirul pescaresc este o unealta cu traditie indelungata, se preteaza a fi folosita in special in aplele curgatoare, pe cursurile raurilor, pe Dunare, dar nu exclusiv.

Dimensiuni vintir

  • plasa 210/18, ochi 30mm, inaltime 120mm, lungime 2,5m (5 cercuri concentrice), lungime aripa 3m.

La comanda, putem confectiona varsele si la alte dimensiuni (ex: 3, 4 cercuri).

Toate produsele din oferta sunt confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.

Ar putea sa te intereseze si: Setca

Solicita acum oferta!

Important!

Nu comercializam nici un fel de plase de pescuit monofilament, sunt ilegale si este interzisa detinere si/sau comercializatea acestui tip de plasa pe teritoriul Romaniei. Vintir.